mandag 29. september 2008

Aktiviteter i helga

Lørdag og søndag ble brukt til hagesysler og turer. Det er masse som må gjøres i hagen nå. Jeg vasket og desinfiserte en masse småpotter og fikk ryddet ut tomat- og agurkplantene fra drivhuset.

Garsjebedet ble endevendt. Det var en god følelse, for jeg har ikke likt dette bedet noen gang. Det ble liksom aldri som jeg hadde tenkt, dessuten ble det utvidet i fjor høst, så lave planter ble stående litt for langt bak. Uansett, de fleste plantene ble fjernet, jeg tilførte massevis av kaldkompost og begynte å plante en del av de nye plantene sammen med noen av de gamle. Faktisk fant jeg også noen skjeggiris på 'skauen', der nabolaget kaster kvis og kvas. De ble med hjemOpen-mouthed. Nå håper jeg bedet blir litt finere til neste år. Time will show, som de sier i nærheten av TynsetHot.

Og lykke,  - den fylte, lilla auriklen som jeg fikk fra Konkel på forumstreffet står med knopperApplause! Jeg må ut hver dag for å sjekke progresjonen. Det går sinnykt sakte må jeg innrømme.

Søndag bar det på tur med svigers. Herlig vær med sol og frisk høstluft. På veien plukket  vi noen liter med slåpebær. De ligger nå i fryseren og venter på å bli deilig, funklende, rød og søt likørAngel.

5 kommentarer:

Miamaria sa...

Slåpebær må jeg google, hørtes artig ut. Du de bildene, kan du ikke sende meg dem på e-post kanskje? Gubben har det travelt...

Berit sa...

Slåpelikør er nyydelig!
Har faktisk en liter eller så i frysen fortsatt, tror jeg nok. Takk for påminnelsen!

Marosa sa...

Sender bildene på e-post i kveld miamaria! :-)

Ja, slåpelikør er herlig. Vet ikke om det vokser slåpebær oppe hos dere miamaria? I så tilfelle må du ut å plukke! :-)

Iris sa...

Heldiggris sier jeg bare. De fylte auriklene fyller meg med må ha begjær... ;)

Anne på Moseplassen sa...

jøye, så flittig du er da! Rydde drivhuset allerede nå? Jeg har ett planteromm som jeg må se å få gjort noe med jeg, men det blir vel ikke gjort før jeg må tenker jeg...