lørdag 12. september 2009

Variegert tulipantre i boks!

Hurra!Party

Jeg har lenge ønsket meg et eksemplar av Liriodendron tulipifera 'Aureomarginata'. Ikke lett å finne, det der. Men plutselig sto det på plantelista til utsalget på Ramme gårds åpne hagedag som ble avholdt i dag. Første innskytelse var selvfølgelig å ta med soveposen og legge meg i kø utenfor portenWhistling. Det er etter sigende ganske hard konkurranse om plantene der borte, uten at jeg har vært der selv. Jeg så for meg å finne frem albuespisseren og skruppelfordamperen. ......MEN selvfølgelig krasjet arrangementet med Dyrskun, hvor jeg hadde sagt ja til å stå på stand for jobben. Grrrr og dobbelt-grrr, tenkte jeg da (og litt mer, som ikke helt egner seg på trykkLaughing). Så gikk det ikke denne gangen heller..... Men etter en liten forespørsel på Hagegal viste det seg at Sigrid ville ta på seg jobben som tulipantrespeider og eventuelt -innkjøper for meg. Og en reddende engel ble hunBig Hug. Helt uten kamp hadde hun fått med seg det eneste variegerte tulipantreet hjem. Det er meg fremdeles en gåte, men treet står nå klar til avhenting på Hadeland. Og jeg er hoppende glad og takknemlig! Hagevenner er rent gull av og tilHappy. Millioner takk Sigrid!Party

8 kommentarer:

Frøya-Heidi sa...

Den var du heldig med ja! Skjønner godt at du er fornøyd med Sigrids innsats.

Hva skulle vi gjordt uten gode venner..

Mari Anne sa...

og hvis du skal til Hadeland for å hente treet håper jeg du tar en liten omvei innom meg. Da kan du kjøre over Roa via Garermoen.

Lin sa...

Ja nå er det virkelig på tide at du kommer deg nedover for å se Ramme!!!
Du må sette av i kalenderen allerede nå. Det er første helgen i juni og første helgen i september ... hvert år! (bortsett fra i år)
:)
Jeg var der, og helt uten kamp fikk jeg og mine favoritter... selv om de ikke sto i lista!

Anonym sa...

Du er heldig, du! Gratulerer med nyervervelsen.

Sigrid sa...

Det verste var at jeg ikke hadde anelse om hva jeg skulle se etter. Hadde ikke snøring på hvordan bladene på treet så ut en gang. Heldigvis var Bjørn (Katsura1000) der og han visste hvordan de så ut :-)
Forøvrig var det mye mindre folk der nå en på vårsalget.

Ellen Walnum sa...

Hagevenner er en god ting, og Sigrid er et flott eksemplar av arten:-)

Du slette tid så lekkert det tulipantreet var da!

Snuffeldyret sa...

Det ligger en utfordring til deg i bloggen min!

Seascape sa...

Du er plukket ut til å få litt oppmerksomhet fordi du har en fin blogg med vakre bilder.
Du har også en blogg jeg ofte besøker :-)

Ønsker deg en fin advents tid.
Klem fra Rigmor --*Seascape*--