tirsdag 28. oktober 2008

Første frostnatt

IMG_2451

I natt hadde vi årets første frostnatt. Likevel ser det ut til at det er små skader på de plantene som fremdeles står i blomst.

I går begynte jeg å samle sammen alle kaffefilter og lommefrø rundt omkring. Ikke en lett jobbLaughing. Jeg begriper virkelig ikke hvor alle disse frøene kommer fra. Og nå sier jeg (med alvorlig mine og høytidelig stemme): I år har jeg tenkt å være litt edruelig med såingen. Max 100 sorter har jeg bestemt meg for.

Så nå skal det prioriteres hardtAngelSilly.

For øyeblikket er det ikke blomster jeg gleder meg mest over i hagen -- det er blader (bombe eller?) I sommer fikk jeg en aldeles elegant Heuchera 'Obsidian' av Marit/Iris da jeg var på besøk hos henne. Nå har den satt masse nye blader og ser ut til å trives godt der den står sammen med Artemisia stelleriana som jeg har fått av Snuffeldyret. Jeg gleder meg virkelig til de to plantene slår sine kluter sammen til sommerenDay dreaming.

(og hvorfor i he.... får jeg ikke bildet til å være innebygd i teksten? grrrrrrrrrrrrrr..., det har jo alltid gått greit frøAt wits end, eh - jeg mener før....)

8 kommentarer:

Mari Anne sa...

Din heldiggris som ikke har hatt frost før nå.

Når du laster opp bilde får du velge utforming på bilde også, rett under "bla gjennom". Tror den velger det du brukte sist hvis du ikke ber om noe spesielt. Du har nok hatt det litt travelt tenker jeg.

fru Sandeggen sa...

Hm, jeg har også opplevd at bildet ikke har lagt seg i teksten et par ganger.
Bruker du live writer? Der fungerte tekstflyten dårlig.

Silja sa...

Ja, jeg bruke live writer og det har alltid funket bra før. Velger 'innebygd' bilde, men ingenting skjer her...

Miamaria sa...

Du, er det nå noe vits å drive og telle hvor mange sorter man sår egentlig? ;) Det er jo bare hemmende, he he.

Ellen Walnum sa...

Vi har også hatt vår første frostnatt i natt.

Et lite tips: Last ned Photo scape. Der kan du lage collager og gjøre mye annet spennende med bildene dine før du legger dem inn i bloggen.

Silja sa...

Photo Scape, ja. Har lurt litt på de fancy bildekollagene som flere lager på bloggene sine. Det skal jeg jammen prøve, tusen takk for tipset ellea!

Marit sa...

Hyggelig at plantene du fikk trives da :)

Anne på Moseplassen sa...

jeg har også pådratt meg bladverksdilla... Det finnes bare så altfor mye fint der ute ;)