fredag 3. oktober 2008

Sykehusopplevelser og ankommet Jensenpakke

Tirsdag måtte jeg kjøre til Mandal ettersom min far var syk og etter hvert havnet på sykehus. Det er ikke hyggelig og utkommet er usikkertCrying. Heldigvis blir han enormt godt ivaretatt på Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Jeg hadde kvinnet meg skikkelig opp for en fight, både for å få han inn på sykehus og for behandling. Men alt gikk glatt, som på skinner som jeg selv hadde lagt ut. Ingen behov for å bli rødtoppet i det hele tatt. På sykehuset møtte jeg bare forståelsesfullle mennesker, fulle av omsorg. En service uten like. Man hører så mye guffent om sykehusene nå for tida, så det var ikke ventet. Men jeg er full av respekt for de menneskene der etter denne opplevelsenNot worthy.

Da jeg endelig kom hjem lå det hentelapp fra Planteliste.net. Perfekt ankomsttidOpen-mouthed. Her er lista over det jeg fikk:

Athyrium nipponicum ’Pictum’ – 14,- (rabatt på rabatt!)

Begonia aff. pedatifida - 50,-

Clematis viticella

Geranium ‘Blue Sunrise’ – 50,-

Geranium mac. ‘Espresso’ – 20,-

Geranium nodosum ‘Whiteleaf’ – 25,-

Hosta ‘Blue Mouse Ears’ - 60,-

Hosta ‘Lakeside Dragonfly’ - 45,-

Phlox divaricata ‘Clouds of Perfume’ – 20,-

Polemonium ‘Brize de Anjou’ – 25,-

Polemonium viscosum – 25,-

Ranunculus aconitifolius ’Multiplex’ – 25,-

Sasa veitchii – 80,-

Viola sororia ‘Rubra’ – 15,-

Av den herdige Begoniaen var det til og med sendt med en liten ekstraplanteStar!

Så var det bare å finne en egnet plass til skjønnhetene da.....

Forresten, det er nå like før den fylte, lilla auriklen fra Konkel springer ut. Jeg gleder meg vanvittig til det, nå har jeg kikket på den nesten hver dag i laaaaaang tidLaughing

Ønsker alle lesere en flott helg!

(PS. Jeg gleder meg til Hagegal er oppe å går igjen......Nerd)

11 kommentarer:

Relimon sa...

Ikke kjekt med syke foreldre! Flott at dere blei så godt ivaretatt! Håper du får en god helg!

Britt Åse sa...

Det er fint når en del av mytene om helsevesenet kan gjøres til skamme. Noen av mytene er sikkert sanne også, men de bør helst ikke være det for deg og meg! Tvitvi :-)

Sagae sa...

Uff - krysser fingre for din far. Bra at han ble godt tatt vare på på sykehuset.

RandiF sa...

Dessverre hører vi nesten bare om de dårlige historiene fra sykehus. Min mor var på sykehus mange ganger før hun gikk bort nylig, og vi har nesten aldri hatt noen grunn til å klage på "servicen". Veldig hyggelige pleiere, og da hun lå på det siste ble alt lagt til rette for oss slik at vi kunne være der med henne.
Håper det går bra med din far.

Marit sa...

Håper det går bra med faren din!

Jeg fikk også jensenpakke i går, men har ikke fått plantet ut alt enda. Kjøpte også den bregnen, og den er jeg spent på hvordan den blir som "stor" : )

Rekkehuset sa...

Håper det går bra med faren din! Og jammen godt å høre at noen har gode opplevelser med sykehus, skjønner godt at trodde du måtte "kvinne" deg opp på forhånd :-)

MYHRA sa...

Håper det går fint med din far. Alt er lettere når man blir tatt godt i mot. Håper du får en fin helg. Klem Jorun.

hildeG sa...

God bedring til din far - håper det går bra!
Dessverre er det slik at folk flest gjerne danner en oppfatning av norsk helsevesen ut fra medieoppslagene og tror at det er elendig.
Sannheten er vel heller motsatt. Selvsagt gjør de aller fleste som jobber i helsevesenet så godt de kan - i likehet med andre bransjer. Uhell og feil kan forekomme, der som andre steder, og dessverre er dette det eneste som blir slått opp i media - hver dag - så det er ikke rart at folk tror dette er regelen og ikke unntaket.

Mari Anne sa...

Uff det er leit med syk familie enten det er foreldre eller barn. Håper det går godt, jeg føler med deg. Godt at hjelpeapparatet fungerte og ikke ble en tilleggsbelastning.

Silja sa...

Tusen takk, alle sammen! Det ser ut til at dette går noe bedre enn fryktet. Og jeg er fremdeles overimponert over sykehuset :-)

Snuffeldyret sa...

God bedring til den syke. Det er aldri kjekt med sykdom uansett alder..

Venter på Jensen pakke og gleder med ubehøvlet myye!